COMMISSION – THE BØRGLUM COLLEGE 2020

1/ Commission

Sketch for a site-specific wall decoration for a large common room at The Børglum College in Aarhus, which approx. 4000 students. Format H: 2.75 x W: 14 meter. The renovation of the room and the surrounding outdoor area is supported by A.P. Møller Foundation. The wall decoration will be realized in early 2020 in collaboration with Gallery Profilen (DK.)


2/ Commission

The Børglum College in Aarhus. Designed by architects Paul Niepoort and Salling Mortensen and landscape architect Jørgen Arevad-Jacobsen.


3/ Commission

A scale of 1:10 including 2 ornate columns. The sketch is made with acrylic and pencil on “Arches-Arches Velin” 400 g. The sketch measures approx. 27.4 x 139 cm.

 
Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.